Кои сме ние ?

Фото студио чие главна дејност се видео и фотографија, но се занимава и со графички дизајн.

Зошто баш ние ?

Со долгогодишно работно искуство, можеме да Ви понудиме квалитет на кој може да му верувате.

Каде се наоѓаме ?

Нашето студио е лоцирано во Кочани, Македонија, на Ул „Димитар Влахов“ бр. 111

Имате прашање ?

За прашање може да не контактирате овде или да барате одговор во FAQ

Нови пакети

За претстојната сезона тимот на Фото Луна за Вас спреми избор од шест свадбени пакети. За преглед кликнете Види пакети.

Showreel 2018

Кратка видео приказна која е склоп од сите Love Story снимени изминатата свадбена 2018 сезона

Најчесто поставувани прашања

Одговор на најчесто поставуваните прашања

Постојат шест свадбени пакети, Standard, Premium, Vip, Vip Fly, Ultra Vip, Ultra All Inclusive.

Цените на свадбените пакети варираат во зависност од опремата која е понуда во пакетот. Детален преглед и цени за сите пакети може да погледнете во делот ПАКЕТИ

Foto Luna се наоѓа во Кочани, но врши услуги на територија на цела држава и надвор од нејзините граници.

Покрај свадбените пакети, Фото Луна нуди и роденденски, пакет за крштевки, регистрации, матурски и секој вид на свечености.

Следете не на социјалните мрежи

КОНТАКТ
070 213 876 | 070 272 313

Ул. „Димитар Влахов“ - Кочани, 2300

Close Menu
error: Содржината е заштитена.