СВАДБЕНИ ПАКЕТИ

STANDARD

13999 ден. / 230€

 • Снимање со 1 FULL HD Камера
 • Фотографирање со 1 Апарат
 • Фотосесија на денот на свадбата
 • Кратка приказна (LoveStory)
 • 1 BluRay + 2 DVD копии

PREMIUM

18999 ден. / 310€

 • Снимање со 1 FULL HD Камера
 • Снимање кадри со ДРОН
 • Фотографирање со 1 Апарат
 • Фотосесија на денот на свадбата
 • Кратка приказна (LoveStory)
 • 1 BluRay + 2 DVD копии

VIP

22999 ден. / 370€

 • Снимање со 2 FULL HD Камери
 • Фотографирање со 2 Апарати
 • Користење камера стабилизатор
 • Фотосесија и Кратка приказна (LoveStory)
 • 1 BluRay + 2 DVD копии

VIP FLY

27999 ден. / 455€

 • Снимање со 2 FULL HD Камери
 • Фотографирање со 2 Апарати
 • Снимање кадри со ДРОН
 • Користење камера стабилизатор
 • Фотосесија и Кратка приказна (LoveStory)
 • 1 BluRay + 2 DVD копии

ULTRA VIP

35999 ден. / 585€

 • Снимање со 2 FULL HD Камери
 • Снимање кадри со ДРОН
 • Снимање со КРАН
 • Фотографирање со 2 Апарати
 • Фотосесија на денот на свадбата
 • Кратка приказна (LoveStory)
 • 1 BluRay + 4 DVD копии

ALL INCLUSIVE

61499 ден. / 999€

 • 3 (FULL HD + Една 4K) камери
 • Фотографирање со 3 Апарати
 • Професионален кран
 • Снимање кадри со ДРОН
 • Фотосесија и Love Story
 • 2 BluRay + 5 DVD копии
Close Menu
error: Содржината е заштитена.