Love Story Видео

Погледнете го Showreel видеото кое е спој од сите highlight моменти од Love Story приказните кои беа снимени минатата свадбена сезона.

Play Video

Локација по избор, ваша или наша идеја и наша реализација.

Тоа е она што дава креативност на секоја ваша приказна.

Вашата љубовна приказна

Локација за снимање

Локацијата за снимањето е со можност за Ваш избор.

Време и датум за снимање

Времето и датумот на снимање на приказната е однапред договорен.

Идеја за видео

Идејата за секоја приказна може да биде ваша, а може и целата работа да ни ја оставите нам.